objects

2018

Een overzicht van de beurzen waar wij de afgelopen jaren te vinden zijn geweest.

NL/EN

AGENDA

OVER FEMKE      MAATWERK      FEMCOLLECTION      AURORA      AGENDA      CONTACT      PERS      CUSTOMPC


Voor meer FemCollection:

WWW.FEM-COLLECTION.COM


FACEBOOK

www.facebook.com/FemCollectionJewelry


INSTAGRAM

voor de FemCollection

@FemCollection


Voor de Aurora jewelry collection

@femke_agnes_toele_fine_jewelry


CONTACT

INFO@FEMKETOELE.NL

2017

SIERAAD International Jewellery Art Fair,

het eerste en enige specifiek op sieraadvormgeving en sieraadkunst gerichte presentatieplatform voor de professioneel opgeleide sieraadkunstenaar. 

Met een zeer internationaal deelnemersaanbod waardoor de meest veelzijdige en verrassende vormen van sieraadkunst zijn te zien en te koop zijn.

De 17e editie van SIERAAD ART FAIR, 8 t/m 11 November 2018. SAF is het enige platform in Nederland waar professionele hedendaagse sieraadvormgevers uit binnen- en buitenland hun handgemaakte werk direct en zelf aan de man brengen. SAF wordt ook deze editie weer opgeluisterd door speciale events en spraakmakende presentaties.

Het Juweel is dé enige themabeurs in Nederland die zich enkel concentreert op juwelen, sieraden en horloges. Deze succesvolle juwelenbeurs vindt aan het begin van de zomer plaats op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen.

Tijdens de exclusieve verkoopexpositie zijn ruim 25 exclusieve goud- en edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten bijeengebracht om hun prachtige collectie te tonen. 

De 18e-eeuwse buitenplaats Sparrendaal is de ideale locatie om de mooiste sieraden te bewonderen en te kopen. Deze historische Buitenplaats heeft in de ruim 250 jaar van haar bestaan een rijke geschiedenis opgebouwd en is enige jaren geleden volledig gerestaureerd. Deze zomer is Sparrendaal het speelveld voor de bijzondere juwelenbeurs, waar de unieke collectie van de deelnemers geëxposeerd staan in alle rijk gedecoreerde zalen. Onder het genot van een drankje loopt de bezoeker langs vitrines in de stijlkamers van Buitenplaats Sparrendaal. Kortom “Het Juweel” is een waar onderscheidend evenement dat niemand wil missen.

De zilverdag is een terugkerend fenomeen waar wij ieder jaar met veel plezier weer aan meedoen. Onze collectie word geheel vervaardigd in de zilverstad van schoonhoven en is hierdoor niet weg te denken tijdens de Zilverdag. Schoonhoven veranders in een bruisend evenement met eindeloos veel ontwerpers en goudsmeden.


Komt u volgend jaar ook weer langs?

ART BREDA biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke ambiance.

Daarnaast brengen galerieën voor hedendaagse kunst een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent.

De deelnemers zijn geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. Voorafgaande aan de opening van de beurs worden alle aangeboden objecten beoordeeld door deskundige keuringscommissies. Hierdoor is de koper er van verzekerd dat het werk volkomen authentiek en van de hoogste kwaliteit is.

2019

2020